Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Trendfärgerna hösten och vintern 2016-2017

  25 augusti 2016
  Årets trendfärger för henne enligt Pantone.

  Årets trendfärger för henne enligt Pantone.

  Här är färgerna för hösten och vintern 2016 – 2017 som kommer att synas i modebilden och på kläderna framöver. Ibland kan det vara lite svårt att applicera det på plagg men kom ihåg att det är varianter och tolkningar vilket betyder att färgerna kan vara något mer mjölkiga eller ännu mer mustiga.

  Annons

  Du som har läst det senaste modereportaget i MåBra nr 9 har säkert koll på årets färger eftersom jag har haft dem som riktlinje för kläderna till modereportaget. Samma sak säger jag inför nummer MåBra nr 10 – där kommer du också att få ytterligare färgboost! Exakt vilka färger låter jag vara lite hemligt till dess att tidningen når dig som prenumerant eller finns att köpa i butik.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar