Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Trendspaning: höga midjor och extra tyg

  20 juli 2017

  Trendspaning! Har du hoppat på trenden med hög midja och extra tyg ännu? Det kan vara bra att veta att den lilla kanten med överflödigt tyg som veckar sig gäller alla nederdelar från kjolar till byxor och shorts.

  Annons

   

  Se upp med den här trenden speciellt när det gäller hur du kombinerar nederdelen ihop med en överdel. Är toppen eller tröjan väldigt stor och bylsig är det lätt hänt att proportionerna blir knasiga. Helst vill du skapa en visuell illusion att att den trendiga rynkmidjan drar ihop dig på mitten. Blir det ”bara” bylsigt jobbar snarare ögat sidledes och ger en breddande effekt som kortar av figuren. Satsa på samma färg på toppen och nederdelen så tappar du inte längden.

  Lättast att få till proportionerna med en slimmad och figurnära topp som på bilden nedan.

  Försvinner överdelen och du får känslan av att den äts upp av nederdelen kan du istället välja ett annat knep nämligen att matcha bältets färg med tröjans. Då skapas en förlängd känsla eftersom tröjan ”bottnar” en bit längre ner.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar