Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Trendtips! Så stylar du stora ärmar

  25 april 2017

  Rött och rosa, randigt eller blått ihop med orange – så stylar du säsongens trendigaste tröjor, blusar och toppar med stora ärmar.

  Sugen på trenden med stora ärmar men osäker på vilken stylingen som passar till säsongens heta statement sleeves? Här är inspirerande looks att kopiera rakt av!

  Exklusivt! Satsa på matchande bruna toner och plaggen kommer att uppfattas som lyxigare och snäppet dyrare än vad de kanske är i verkligheten.

  Annons

  Coolt! Grå, något slitna jeans ihop med en proper svart topp ger ett lagom nonchalant och tufft intryck.

  Klassiskt! En svart och vit klädkombination är ett säkert kort. För en mer trendig look, se till att välja senaste snitt på klädesplaggen.

  Naturligt! Jeanstjejen är trogen sina jeans och matchar säsongens ljusblå skjortor med samma sorts ljusa jeans. Ljus denim och patchwork är hetare än någonsin.

  Kreativt! Gillar du inte stora ärmar kan du istället se till att ha dem runt midjan istället. Många av säsongens blusar och toppar har en tydligt markerar midja.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar