Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Tystnad, tagning… vårmode för TV4

  11 maj 2017

  Så roligt att få chansen att prata vårmode tillsammans med proffsiga Frida för TV4 Nyheterna. Klippet kommer att sändas någongång nästa vecka. Det ska bara bli lite varmare först… 

  Det är roligt att stå framför kameran. Man filmar en hel massa men i vanlig ordning så ska det klippas ner till små snuttar om det ska rymmas som inslag på Nyheterna. Alltid lika pirrigt vad som kommer med. 

  Annons  Jag har på mig en randig storskjorta från The Shirt Factory, tröja från Benetton, jeans från KappAhl och skor från Jobi. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar