Annons
Annons

Vad är perfekt för dig?


Idag undrar jag om din syn på perfekt och inte perfekt enligt alla ideal.

Idag undrar jag om din syn på perfekt och inte perfekt enligt alla ideal.

Igår skrev jag dress like you love yourself och jag skulle verkligen vilja be dig som läser att reflektera över innebörden.

När jag hör människor berätta att det inte känner sig fina blir jag uppriktigt sagt ledsen. Det där med att man måste klä sig på ett visst sätt bara för att man inte ser ut som idealet är ju bara så beklämmande.

Annons

Sen vet vi ju att det finns situationer och stunder när man behöver anpassa sig och att en del plagg gör sig bättre på andra och så vidare men om du hade möjlighet att klä dig precis som du ville just i denna stund hur skulle du se ut då?

Mer om kroppformer och ideal:

Stilexperten om flickors kroppsideal och mammors ansvar

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar