annonssammarbete

Vår tid är kommen – knytblusen och jag!


Nu har jag valt mina godbitar från Stenströms kollektion för hösten 2018 och jag satsa på två knytblusar.

Nu måste jag fråga dig som läser den här bloggen:

– Vad tycker du om knytblusen som plagg på dig själv? Hiss eller diss?

Jannice och jag besökte STILSNACK:s sponsor Stenströms i förrgår och jag fick prova den här ljuvliga blusen för hösten 2018. Ska jag vara helt ärlig så kändes den ganska ljummen när den hängde på galgen. Knytblusar har liksom aldrig varit ”min grej” och du som har lyssnat på STILSNACK vet ju vad jag tycker om rött…

Jag provade blusen och blir helt förälskad på stört! Så skön och snäll mot huden, färgen ger liv åt ansiktet och när Jannice såg mig så utbrast hon:

– Nä, men Katarina! Wow!

För mig kändes som att knytblusarna blev ungdomliga när Greta började göra dem i olika färger för ett par år sedan. Innan dess kändes det för damigt för mig. Nu har jag vant mig vid tanken och tänker ta klivet över till knytblusen i höst.

Jag valde en röd och en svart knytblus i samma modell. Planen är att stajla den röda blusen med mina mörka jeans från Lindex (adlink) och klackar eller stövletter.

Den svarta blusen däremot tänker jag mig en mer dressad look. Svarta snyggbyxor med hög midja likt dessa från Gina Tricot (adlink) kommer att ge en snygg siluett. Klackarna blir min vanliga från Mango. Älskar när man kan blanda dyrt och billigt!

Följ mig gärna på Instagram!

Du hittar mig på mitt namn katarinaalthin eller genom att klicka HÄR. Senare idag bjuder jag på glimtar från besöket på Stenströms showroom.

Dela
Tweeta
Maila
13 kommentarer


 


Laddar