I samarbete med Apprl

Vårens trendkappa 2018: shoppa trenchcoat


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Trendigaste jackan för vårens 2018 måste ju ändå vara den klassiska trenchcoaten. Jag har samlat några fina kappor som till en början ser ganska lika ut men som ändå skiljer sig åt om du kikar lite närmare:

Under 600 kronor

Trendigast! Den något mer boxiga modellen är kanske den mest trendiga siluetten just nu. Allra bäst spanar du in den heta modellen på trenchcoat hos Gina Tricot. Romantisk! Du kanske trodde att alla trenchcoats är klassiska och stela? Nix. Spana in den här fina modellen med dekorativa ärmar på halva priset hos Ellos. Söt, eller hur?

Under 2000 kronor

Utan knappar! Det finns de som drar sig för att köpa en trenchcoat eftersom knapparna sätter för mycket fokus. Missa inte de dolda knapparna på denna trenchcoat från Only. Klassisk modell! Du som är på jakt efter en långlivad trenchcoat för många år framöver ska inte missa den här klassiska trenchen från Selected Femme.

Under 5000 kronor

Svårt för ljusbeige? Ibland kan det vara lättare att välja en djupare beige nyans som denna fina trenchcoat från Hope. Kortis! För dig som tycker att alla modeller känns för långa. Här kommer en kortare modell av trenchcoat från J.Crew.

Över 5000 kronor

Lyx! Det finns nog inget märke som är så förknippat med trenchcoaten som just Burberry. Genom åren har man tagit fram lite olika material, från tunnare till tjockare. Just den här är en ”billig” lättviktare som har alla de detaljer som vi förknippar med en trenchcoat från Burberry.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Psst! Kikar du in på min Insta hittar stylingknep till din trenchcoat senare idag.

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer


 


Laddar