Annons
Annons

Vårens ytterplagg i nästa nummer av Allers


Skärmdump från sista sidan och hint om vad som komma skall i tidningen Allers.

Härom veckan fick jag rycka in och styla mode för tidningen Allers som är systertidning med MåBra. Det blev en kul dag hemma hos mig och vi plåtade på stranden nedanför där jag bor.

Och, ni ser väl vem som är med på bilden? Visst är det ”lilla” Beyoncé. Superspeedad och vild. Modellen Mia gjorde ett kanonjobb som lyckades se så avslappnad ut samtidigt som hon hade dragkamp med yrvädret. Sanden yrde och sprätte. Mattes lilla pälskling…

Annons

Det är alltså officiellt att jag har blivit en crazy dog person för den här skärmdumpen på min hundmodell” har jag nu skickat till vänner och bekanta, postat på Facebook och Instagram. Typ överallt, för nu bloggar jag ju också! Är det så här man blir när kidsen flyttar hemifrån??

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar