I samarbete med APPRL

Värmande handskar och vantar


Jag fryser alltid om händerna så jag har en liten förkärlek till alla sorters vantar och handskar. Idag har jag samlat lite olika par handskar och vantar. Klicka på ringarna på bilden för att ta en närmare titt.

Stickade tumvantar i vitt kanske inte är så praktiskt men erkänn att de här vantarna från Everest för 149 kronor ser mjuka och varma ut. Kanske lite mer praktiskt med grått, som vantarna från Only för 154 kronor.

Min favorit! Bland alla utvalda par idag så gillar jag handskarna från Filippa K för 799 kronor allra bäst. Gillar färgen, så bra balanserad nyans istället för svart och därför snygg till det mesta.  

Söker du vantar med det lilla extra? Spana in vantarna från Willow and Paige eller fingervantarna från Asos med extra långa skaft. Missa heller inte handskarna från Ted Baker med fuskpäls.

Tumvantarna på bilden är bara för inspiration och jag blir så sugen på att lära mig att sticka när jag ser dem. Fina, eller hur? Om någon av er läsare känner igen mönstret får ni gärna hojta till. Älskar hur det gula garnet tittar fram.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar


 


Laddar