Annons
Annons

Värmebölja, drulletvätt och Karlavagnen


Det har blivit några bad i värmeböljan!

Det har blivit några bad i värmeböljan!

Vilken värmebölja! Jag har verkligen njutit av den strålande solen och den klarblå himmeln. Det har blivit ganska lugnt på jobbfronten sedan jag tvättade mobilen i tvättmaskinen. Helt plötsligt hade jag en mobilfri vecka.

Annons

Den var ju såklart högst ofrivilligt och onödigt omständligt hela mobilgrejen. Drulletvätten ger ju så tråkiga ringar på vattnet. Som att jag tillexempel missade att vara med i Sveriges radios program Karlavagnen häromkvällen och prata ”Välkammad på jobbet?”.

Karlavagnen är ett av de programmen som jag alltid rattar in när jag sitter i bilen på väg hem från någon kvällsföreläsning. Ibland kan jag till och med bli sittandes i bilen, på uppfarten hemma, bara för att lyssna klart. Ett annat program som jag lyssnade på mycket förr var Krister i P3.

Nåja, det kommer fler gånger. Hoppas att ni har haft en bra vecka!

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar