Annons
Annons

Vem ser du upp till?


Jag ser upp till de som är lite äventyrliga, själv väljer jag kanske de lite mindre äventyren framför de större. Här åker vi linbana till exempel.

Jag ser upp till de som är lite äventyrliga, själv väljer jag kanske de lite mindre äventyren framför de större. Här åker vi linbana till exempel.

Dagens fråga: vem ser du upp till?

Jag ser upp till driftiga och företagsamma människor som har tagit sig fram med ödmjukhet och kunskap. Och så gillar jag ”bjussiga” människor som är generösa i både ord och handling.

Annons

Människor som jag upplever som modiga blir jag nyfiken på. Den äventyrliga sorten som vågar släppa sargen och leva livet. Personer som ser möjligheter, tar chanser när de kommer och som spottar i nävarna när livet bjuder på motstånd.

Jag har några sådana i min inre krets och de beundrar jag såklart. Sedan så tycker jag att Oprah är en superentreprenör. Jag gillar Mia Skäringer som har gått på lite smällar, lärt sig och sedan gått vidare. En som jag verkligen inte kan stänga av om han är på tv är Bear Grylls. I hemlighet (?!!) drömmer jag om att få åka på äventyr med honom. Hihi…

Om äventyraren Bear Grylls knackade på dörren skulle jag nog ge mig ut på mer våghalsiga grejor.

Om äventyraren Bear Grylls knackade på dörren skulle jag nog ge mig ut på mer våghalsiga grejor.

Du då, vem ser du upp till och vilket äventyr drömmer du om i hemlighet?

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar