Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Vi kan aldrig enas om film

  14 juli 2016
  Sömlös i Seattle eller Sleepless in Seattle är nog den film som har hållit sig på min topplista allra längst.

  Sömlös i Seattle eller Sleepless in Seattle är nog den film som har hållit sig på min topplista allra längst.

  Dagens fråga: vilken är din favoritfilm?

  Spontant så poppar Sleepless in Seattle upp. Ni vet, den gamla godingen från 1993 med Tom Hanks och Meg Ryan. En ny favoritfilm är En oväntad vänskap.

  Här hemma är det alltid en dragkamp om vilken sorts film vi ska välja. Det brukar sluta med att vi sitter och tittar på ett dussintals trailers, hinner dricka upp kaffet och tappa suget innan vi enas om en film.

  Annons

  Jag gillar snälla filmer, den ena dottern gillar roliga, den andra gillar thriller och maken vill ha action. Det är supersvårt att hitta en film som alla gillar.

  Hur är det hemma hos er?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  10 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar