Annons
Annons

Vi tar väl en skönhetsutmaning, eller va?!


Den här veckan har jag haft fokus på smink och sminkprodukter. Jag märker att mina kunder upplever att foundation, concealer och puder som något av en utmaning. Hyn förändras men sminkrutinen förblir densamma. Man blir osäker och sminkar sig allt mer sällan. Eller så gör man som man alltid har gjort, eller som min väninna gjorde det glasklart häromdagen:

Annons

– Jag har hunnit gifta om mig, skaffa nya barn och göra karriär men sminkväskan – den är densamma som när jag var 20…

Det är inte alltid så lätt att ändra vanor och även om våra tankar snuddar vi tanken på skönhet mellan varven så kan steget till förändring kan vara långt.

Skönhetsutmaning! Jag vet inte om det är för att jag nyss fyllde år eller för att sommaren närmar sig men jag ska försöka mig på en förändring. En skönhetsutmaning helt enkelt. Kika in imorgon så ska jag berätta mer. Du är välkommen att haka på – tänker att det blir lite lättare om vi är fler!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar