Annons
Annons

Vilken är din favoritklänning från MåBra-kvällarna?


dvf

Fick så många komplimanger för den snygga klänningen jag bar på MåBra-kvällen i Uppsala igår.

Vilken rivstart på MåBra-kvällarna – underbar energi och många skratt – succé! Vi startade veckan i Helsingborg och avslutade i Uppsala igår. Nästa vecka väntar Umeå och Växjö. Känns verkligen kanon!

Jag har fått många frågor på klänningarna som jag burit i veckan. De är sprillans nya, som ni vet så var jag på shopping förra fredagen i Göteborg. Så kul. Vanligtvis är det ju jag som står utanför provrummet som personal shopper men den här gången var det jag som fick hjälp av butiken Gillblads i Göteborg. HÄR kan du läsa mer om vilken typ av klänning som passar din kroppsform.

Annons
måbra-kväll

MåBra-selfie på Stadsteatern i Helsingborg.

De två klänningarna hittar du hos Gillblads, den svarta är från DvF och den röda från Oui.

Vilken är din favorit? Själv har jag svårt att bestämma mig!

Dela
Tweeta
Maila
11 kommentarer

Annons


Laddar