Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta [email protected] För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Vill du vara glasögonmodell för Året Runt?

  31 juli 2017

  Idag söker jag vanliga kvinnor i alla åldrar som vill vara glasögonmodeller för MåBra:s systertidning Året Runt. Alla ansikten, former och åldrar är välkomna! Läs mer om hur du ansöker på min Instagram

  Annons

  Katarina Althin.

  Är du nyfiken på glasögon ska du inte missa mina tidigare inlägg: 

  TIPS! Så hittar du glasögonen för dig!

  3 tips till dig som ska byta glasögon!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar