Annons
Annons

Vinnaren av reflexerna från Smart in the dark


Grattis till vinnaren i tävlingen om snygga och säkra reflexer från Smart in the dark.

Grattis till vinnaren i tävlingen om snygga och säkra reflexer från Smart in the dark.

Tävlingen om de snygga reflexerna från Smart in the dark är nu avslutad och vinnaren heter Sofi Fifi Karlsson. Grattis! Nu kommer du att synas i mörkret och färdas säkert på vägarna. Skicka ett mejl till mig så ska jag ge dig mer information.

Annons

Tack ni som har deltagit i tävlingen! Tidigare idag fick jag feedback via telefon att det är svårt att veta hur man kommenterar på min blogg. Jag hoppas att ni inte är flera som känner igen er i det. Skriv gärna ett mejl till mig om ni upplever att ni inte har kunnat vara med i tävlingen för att ni inte har hittar kommentarsfunktionen. Min mejl är: stilexpertenkatarina @ gmail.com

Jag fortsätter såklart med fler tävlingar och jag hoppas att den som vill, kan och har möjlighet vill haka på. Ödmjuka hälsningar Katarina

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons


Laddar