Annons
Annons

Vinnaren av skinnstövlarna från Jobi


Vinnare av stövlarna från Jobi är instagrammaren stardust_inabox

Vinnare av stövlarna från Jobi är instagrammaren stardust_inabox

Tävlingen om de snygga skinnstövlarna med extra skaftvidd från Jobi är nu avslutad och vinnaren heter stardust_inabox. Grattis! Nu blir det säkert inte lika jobbigt att tvinga ner fötterna i stela kängor när hösten kommer. Jag kontaktar dig via Instagram för att ordna med det praktiska.

Annons

Tack ni som har deltagit i tävlingen och tack för er feedback både i kommentarsfältet och via mejl. Jag har fått lära mig att ni som läser bloggen är måna om privatlivet och helst inte vill tävla med ”öppen profil” på Instagram. Det är heller inte en självklarhet att man har Instagram.

Jag fortsätter såklart med fler tävlingar och jag hoppas att den som vill, kan och har möjlighet vill haka på. Ödmjuka hälsningar Katarina

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar