Annons
Annons

Vintermodet till MåBra:s decembernummer


måbra-modell-hotell

På måndag plåtar vi modet till MåBra nr 12, decembernumret. Det ska verkligen bli skoj! Själva modet får bli en överraskning till dess att tidningen landar i era brevlådor men jag kan ju berätta lite andra saker.

Annons

Den här gången kommer vi att jobba med en modell som heter Janet och det blev klart igår. Tjoho! En annan sak som också spikades igår var vår location, alltså platsen där vi ska fotografera och det känns sååå bra.

Det är nämligen inte alltid så lätt med miljöerna. Dels så kommer vi ju ett helt team som behöver plats för alla kläder och strykbrädor, kamerautrustning men fotoblixtar och skärmar. För att inte tala om sminket – trunkar med färger, krämer och hårsaker. Sedan ska det ju vara mysiga miljöer att ta bilder i.

Vi kommer att husera i sviten på Radisson Blu hotell i Helsingborg! Där får vi ha alla våra saker och sedan får vi ta bilder lite där vi tycker att det passar. Jag tittade igenom hotellets bildgalleri och gillade den lilla myshörnan som ni ser på bilden. Hoppas att Simon gillar den lika mycket som jag och att vi kan använda den till någon av våra modebilder.

När du tittar på modereportagen i en tidning, vad tittar du på och vad inspireras du av? Förutom kläderna förstås…

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar