Annons
Annons

Visst du att jag har gjort en viktresa…


Som jag skrev tidigare om här på bloggen så har jag gjort mina sista föreläsningar för i år. Nu har jag också skickat in mina sista texter och bilder. Det är ju egentligen vårmodet men som det är reportage som ändå ska skickas in före jul.

Annons

Utan att avslöja för mycket så jag gjort ett ”Snyggt mode med fler storlekar” för MåBra som kommer i vår och som innehåller det kläder i fler storlekar än de vanliga (du vet, de där upp till storlek 44).

Det som många inte vet men som jag berättar om i vår podd STILSNACK avsnitt 4 är att jag själv har gjort en ganska stor viktresa. Därför tycker jag att det är extra kul att kunna hjälpa både mina personal shoppingkunder och tidningsläsarna med en snygg stil även om om inte drar de traditionella storlekarna.

Här kan du lyssna när jag berättar om min viktresa i podden. Skön fredag!

Psst! Svårt att klä din byst? Imorgon tipsar jag om hur du kan klä både en stor och liten byst!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar