Annons
Annons

Visst har jag tränat…


Rullskidor är så rolig träning tycker jag. När det är fint väder alltså...

Rullskidor är så rolig träning tycker jag. När det är fint väder alltså…

Dagens fråga: vad eller hur har du tränat den senaste veckan?

Min långa träningsvila är över. Jag har äntligen kommit igång och det känns lite lättare för varje pass. Första gångerna känns det ju övermäktigt att masa sig ut, eller hur? Som om man hade bly i skorna.

Annons

Jag har tränat rullskidor och fortsatt att bättra på min teknik. Jag har faktiskt anmält mig till skidklubben för att få ”draghjälp” av träningskompisar och tränare. Hade min första rullskidträning med gänget i onsdagskväll. Behöver jag ens nämna att jag nästan hade maxpuls och var färdig att gå hem efter uppvärmningen? Antagligen inte men så är jag ju anmäld till Vasaloppet 2017 och tänkte att det är bra att komma igång i tid.

Nästa onsdag är det klubbtävling. Jag tänker ställa mig på startlinjen såklart. Jag räknar också iskallt med att komma sist. Det är strunt samma för jag känner mig som en vinnare så fort jag lämnar soffan så jag kommer att åka med ett leende ändå!

Och på tal om sommar och träning, kan ni fatta att för två år sedan så gjorde jag det här?

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons


Laddar